Uitvaartspeech levert nu ook maatwerk

Het schrijven van een goede speech kost tijd. Er bestaat immers geen standaard uitvaart en al helemaal geen standaard persoon. Iedereen is uniek en een uitvaart is een gepast moment om een persoon te eren met een persoonlijke toespraak. Voor het gevoel maakt het natuurlijk wel uit of u afscheid neemt van een verre oom, een dierbare vriend, een naast familielid zoals uw vader, uw moeder of grootmoeder. Emoties nemen de overhand en de speech wordt een optelsom van eigen gevoelens, verdriet, kwaadheid soms en rechtvaardigheid.

Iemand die iets meer op afstand staat, kan helpen om de uitvaart speech wat regelmaat en rust te geven. Hij weet minder van de overledenen en kan zich vaak wat beter in de aanwezigen verplaatsen. Om een reeds geschreven speech tegen te lezen, waar nodig te corrigeren en enkele mogelijke verbeteringen aan te geven, zal een bedrag tussen € 200- € 400 worden berekend.

Uiteraard kan uitvaartspeech.nl ook het gehele proces uit handen nemen en u daarmee rust geven om de verwerking een plek te geven. Afhankelijk van de beschikbare tijd is er vooraf een telefonisch gesprek of een Skype gesprek om de mogelijkheden en wensen door te nemen. Uiteraard wordt er op basis van de wensen dan een nauwkeurige prijs berekend. Wanneer hiermee akkoord wordt gegaan, zal vervolgens (snel) een persoonlijk of telefonisch gesprek worden gepland. De kosten van een volledige toespraak (meestal tussen 4-6 minuten) ligt rond de € 500- € 900.

Geplaatst in Geen categorie.