Ondersteuning bij het schrijven

Naast de geschreven ondersteuning en de vele tips op deze site, heeft u misschien behoefte aan concrete ondersteuning bij het schrijven van de speech voor uw dierbare. Er moet in deze week immers al zoveel gebeuren dat het soms lastig is om de rust te vinden om alles nog eens op een rij te zetten. Er is veel verdriet en er moet ook veel worden geregeld.

Ik wil u graag helpen. Dat kan zijn bij het rustig nalezen van wat u heeft voorbereid tot het geheel uit handen nemen van het schrijven van de speech. In het laatste geval ontwikkel ik de gehele speech voor u nadat we natuurlijk persoonlijk telefonisch contact hebben gehad.

Er zijn op internet vele (voorbeeld)speeches te vinden maar het liefst wilt u natuurlijk iets zeggen dat uit uw hart komt en dat echt past bij de overledene. Een eigen speech gebruikt de woorden die bij u passen, gebruikt anekdotes die u zelf heeft meegemaakt en is niet langer of korter dan u zelf zou willen. Een goede speech kan in één minuut heel veel zeggen. En soms is een lange speech gewoon niet boeiend genoeg.

De tijd om een speech te schrijven is beperkt. Vanuit uitvaartspeech.nl zijn we dan ook flexibel en passen we ons aan bij uw beschikbaarheid. Afhankelijk van uw wensen komen we bij u langs, houden we het op een telefonische afspraak of lezen we mee op uw eigen speech om deze soms net even wat korter, duidelijker en intiemer te maken.
Uiteraard beginnen we met een kort afspraak over de uren die hiervoor beschikbaar zijn en de kosten die dit met zich meebrengt. Wilt u meer weten? Vult u dan onderstaand formulier in en we reageren binnen 24 uur.

Informatie aanvraag

Wanneer u dit formulier invult, nemen we snel contact met u op. Uiteraard is deze informatieaanvraag geheel kosteloos.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: docx, pdf, jpg, doc.
  • Wilt u overtypen wat u in de plaatjes ziet? Hiermee weten we zeker dat we geen SPAM mail ontvangen.