Ontspannen spreken op de uitvaart

Spreken op een uitvaart? Dat is voor iedereen spannend. Of het nu een beslotenheid is van een crematie in kleine kring of de openheid van een begrafenis, zenuwen om te spreken op een uitvaart kennen we allemaal. Via deze site krijgt u ondersteuning om zelf een warme, zelfverzekerde uitvaartspeech te schrijven en uit te spreken. We helpen u om uw zenuwen de baas te worden, rustig te worden en een mooie, gedenkwaardige speech uit te spreken.

Allereerst bieden we u onze welgemeende deelneming aan voor het verlies van een dierbare. In de soms plotselinge tijd van rouw kan het een overweldigend idee zijn om straks bij de baar te staan en te spreken op de uitvaart van uw dierbare.

Deze site is opgezet om u inspiratie te geven met een keur aan zorgvuldig geselecteerde gedichten, een overzicht van mooie uitvaartmuziek, standaard formuleren om u op weg te helpen en hulpmidden. Een goede voorbereiding helpt om uw vertrouwen te versterken, kostbare tijd te besparen en u een goede speech te laten schrijven. We geven u de kennis en onderdelen om uw dierbare met een onvergetelijke en authentiek toespraak te eren. Het is misschien wel de de belangrijkste toespraak die u ooit zult schrijven…

U kunt kiezen voor een abonnement om de hele site te bekijken (€ 29,-). U kunt ook direct het volledige e-book downloaden voor € 9,95.

E book rouwspeech door uitvaartspeech.nlOp deze site staan handige aanwijzingen die u kunnen helpen om de rouwspeech ook rustig uit te kunnen spreken. Een goede voorbereiding kan helpen om ontspannen te blijven en duidelijk je zelfgeschreven speech uit te spreken. Natuurlijk, de tranen kunnen komen, maar door bijvoorbeeld al vooraf wat mensen te begroeten kan de spanning al wat wegvloeien. Andere tips en hulpmiddelen staan op de site. Deze is toegankelijk tegen betaling. We geven u de kennis en onderdelen om een rustige, authentieke toespraak te schrijven en uit te spreken. Internet staat vol met losse flarden gedichten en tips. Deze site zet alles op een rij, geeft u praktische tips en veel, heel veel inhoud die u verder helpt.

Ga naar betaalpagina

U kunt ook direct het volledige e-book downloaden voor € 9,95. We hebben voor u alle waardevolle informatie gebundeld en aangevuld met tips van deskundigen, mooie voorbeeldspeeches en waardevolle gedichten. Alle informatie die u kan helpen om juist nu een betere uitvaartspeech te schrijven, staat in het fraai vormgegeven ebook.

€9.95 – Bestellen

 

Gedichten
Er bestaan vele mooie gedichten die een gevoel kunnen verwoorden dat je zelf eigenlijk niet kan delen. Op deze site staan tientallen mooie gedichten om nog eens bij te mijmeren, keuzes te maken of geinspireerd te worden.
Muziek
Weet u nog de titel van dat prachtige lied, of dat mooie concert? Wij geven u een overzicht van de populaire muziek maar ook inspiratie met nieuwe, minder gebruikelijke muziek. Op deze site vindt u een keur aan klassieke muziek, Nederlandstalig muziek en uiteraard de altijd toepasselijke nummers binnen de uitvaart top 50.
Eeuwoverzicht
Naast het verzamelen van de persoonlijke herinneringen en ervaringen kan het helpen om ook de periodes te benoemen waarin iemand is opgeroeid. Deze site geeft voor alle belangrijke perioden in de afgelopen eeuw een kenmerkende omschrijving.
Structuur
Daar zit je dan. Een leeg vel papier of scherm voor je. Het moeilijk om keuzes te maken, moeilijk om te beginnen. Hoe begin je, hoeveel anekdotes kan je vertellen. Hoe eindig je mooi en zonder teveel drama…? Uitvaartspeech geeft u houvast met duidelijke structuren, schema’s en aansprekende voorbeelden.