Ontspannen spreken op de uitvaart

Allereerst bieden we u onze welgemeende deelneming aan voor het verlies van een dierbare. In de soms plotselinge tijd van rouw kan het een overweldigend idee zijn om straks bij de baar te staan en te spreken op de uitvaart van uw dierbare.

Een goede voorbereiding helpt om uw vertrouwen te versterken, kostbare tijd te besparen en u een goede speech te laten schrijven. Natuurlijk, de tranen kunnen komen, maar door bijvoorbeeld al vooraf wat mensen te begroeten kan de spanning al wat wegvloeien. We geven u dvanuit onze ervaring hulpmiddelen om uw dierbare met een onvergetelijke en authentiek toespraak te eren. Het is misschien wel de de belangrijkste toespraak die u ooit zult schrijven…

Alle informatie die u kan helpen om juist nu een betere uitvaartspeech te schrijven, staat in twee verschillende uitgaven.

• De schrijfhulp is een uitgave met hulpmiddelen om uw gedachten op een rij te zetten, herinneringen op te halen, structuur in uw verhaal aan te brengen en u voor te bereiden op de dag zelf. Ook staan er een aantal beroemde speeches in die wellicht ter inspiratie kunnen kunnen. Het zal u helpen om beter voorbereid te spreken en meer ontspannen naar de dag zelf toe te leven.

• Het eboek met de inhoudstips van ruim 40 pagina's bevat tientallen gedichten, vele muziek-links en een aantal mooie voorbeeldspeeches. Het zal u helpen om uw speech te verrijken met mooie gedichten. Ook kan het helpen om de opbouw van uw speech te verbeteren, muziek te gebruiken als rustmoment en zo de dag zelf meer ontspannen te beleven

U kunt direct de volledige schrijfhulp downloaden voor € 14,95.