Ontspannen spreken op de uitvaart

Allereerst bieden we u onze welgemeende deelneming aan voor het verlies van een dierbare. In de soms plotselinge tijd van rouw kan het een overweldigend idee zijn om straks bij de baar te staan en te spreken op de uitvaart van uw dierbare.

Het e-book is geschreven om u inspiratie te geven met een keur aan zorgvuldig geselecteerde gedichten, een overzicht van mooie uitvaartmuziek, standaard formuleren om u op weg te helpen en hulpmidden. Een goede voorbereiding helpt om uw vertrouwen te versterken, kostbare tijd te besparen en u een goede speech te laten schrijven. Natuurlijk, de tranen kunnen komen, maar door bijvoorbeeld al vooraf wat mensen te begroeten kan de spanning al wat wegvloeien. We geven u de kennis en onderdelen om uw dierbare met een onvergetelijke en authentiek toespraak te eren. Het is misschien wel de de belangrijkste toespraak die u ooit zult schrijven…

U kunt direct het volledige e-book downloaden voor € 9,95.

€9.95 – Bestellen

 

Gedichten
Er bestaan vele mooie gedichten die een gevoel kunnen verwoorden dat je zelf eigenlijk niet kan delen. Op deze site staan tientallen mooie gedichten om nog eens bij te mijmeren, keuzes te maken of geinspireerd te worden.
Muziek
Weet u nog de titel van dat prachtige lied, of dat mooie concert? Wij geven u een overzicht van de populaire muziek maar ook inspiratie met nieuwe, minder gebruikelijke muziek. Op deze site vindt u een keur aan klassieke muziek, Nederlandstalig muziek en uiteraard de altijd toepasselijke nummers binnen de uitvaart top 50.
Eeuwoverzicht
Naast het verzamelen van de persoonlijke herinneringen en ervaringen kan het helpen om ook de periodes te benoemen waarin iemand is opgeroeid. Deze site geeft voor alle belangrijke perioden in de afgelopen eeuw een kenmerkende omschrijving.
Structuur
Daar zit je dan. Een leeg vel papier of scherm voor je. Het moeilijk om keuzes te maken, moeilijk om te beginnen. Hoe begin je, hoeveel anekdotes kan je vertellen. Hoe eindig je mooi en zonder teveel drama…? Uitvaartspeech geeft u houvast met duidelijke structuren, schema’s en aansprekende voorbeelden.