Inhoudsopgave

De schrijfhulp voor Een betere, meer ontspannen UITVAARTSPEECH is een uitgave gericht op nabestaanden die gevraagd zijn op een uitvaart te spreken. In het boek gaan we dan ook alle stappen langs die helpen bij het schrijven van een goede rouwspeech. Het boek (ruim 40 pagina's) heeft een logische structuur die u zal helpen om stap voor stap tot een juiste opbouw te komen en de goede woorden te vinden. De inhoudsopgave is als volgt:

Inleiding

Hoofdstuk 1 Het schrijven van de toespraak
1.1 Voor je gaat schrijven
1.2 Herinneringen ophalen
1.3 Vragen om je op weg te helpen
1.4 Voorbeeldzinnen
1.5 Tips bij het ordenen
1.6 Een heldere structuur
1.7 De eerste zin
1.8 Schrijven over de dood
1.9 Op de dag zelf
1.10 Muziek helpt

Hoofdstuk 2 Beroemde Speeches
2.1 Barack Obama over Nelson Mandela
2.2 Ds. Carel ter Linden over prins Bernhard
2.3 Graaf Charles Spencer over prinses Diana
2.4 Huub Oosterhuis bij overlijden prins Claus
2.5 Jawaharlal Nehru na overlijden Gandhi

U kunt het e-boek downloaden tegen betaling van € 14,95 door op onderstaande knop te klikken. U wordt dan naar een betaalpagina geleid. Wanneer de betaling is gelukt, ziet u direct een link naar het ebook. Eenvoudiger kan niet. Daarnaast ontvangt u een mail met eveneens een link naar het ebook. Binnen 2 minuten heeft u alle informatie op een rij. Het zal u helpen om beter voorbereid te spreken en meer ontspannen naar de dag zelf te komen.

€14.95 – Bestellen

De ebook met inhoudelijke tips staat juist vol met ideeën en inspiratie voor de speech zelf. In deze uitgave vond u 25 gedichten, tientallen muziektips (met YouTube link!) en negen voorbeeldspeeches. Het boek (ruim 40 pagina's) is als volgt opgebouwd:

Hoofdstuk 1 Gedichten geven Troost

Hoofdstuk 2 Muziek tript de ziel

Hoofdstuk 3 Voorbeeldspeeches

U kunt ook dit e-boek downloaden tegen betaling van € 14,95 door op onderstaande knop te klikken. U wordt dan naar een betaalpagina geleid. Wanneer de betaling is gelukt, ziet u direct een link naar het ebook. Eenvoudiger kan niet. Daarnaast ontvangt u een mail met eveneens een link naar het ebook. Binnen 2 minuten heeft u alle informatie op een rij. Het zal u helpen om beter voorbereid te spreken en meer ontspannen naar de dag zelf te komen.

€14.95 – Bestellen