Aanschaf E-book

Op internet staat veel informatie over het schrijven van een goede uitvaartspeech. Maar het lijkt wel of alles verspreid is, een beetje door elkaar en vooral gericht op een paar korte tips die je overal tegenkomt. Uitvaartspeech.nl heeft alle waardevolle informatie gebundeld en aangevuld met tips van deskundigen, mooie voorbeeldspeeches en waardevolle gedichten. Alle informatie die u kan helpen om juist nu een betere uitvaartspeech te schrijven, staat in twee verschillende uitgaven.

U kunt deze downloaden door op onderstaande knop te klikken. U wordt dan naar een betaalpagina geleid. Wanneer de betaling is gelukt, ziet u direct een link naar de ebooks. Eenvoudiger kan niet. Daarnaast ontvangt u een mail met eveneens een link naar het ebook. Binnen 2 minuten heeft u alle informatie op uw computer.

• De Schrijfhulp

De schrijfhulp is een unieke uitgave met hulpmiddelen en structuur elementen om uw gedachten op een rij te zetten, herinneringen op te halen, helderheid in uw verhaal aan te brengen en u voor te bereiden op de dag zelf. Ook staan er een aantal beroemde speeches in die wellicht ter inspiratie kunnen kunnen. Alles geschreven zodat u in korte tijd een heldere, autenthieke speech kan schrijven zonder al te dramatisch te worden.

• De Inhoudshulp

Een eboek met vele tips welke inhoud u kan gebruiken. De uitgave met inhoudstips bevat ruim 40 pagina's met tientallen gedichten, vele muziek-links en een aantal mooie voorbeeldspeeches. Het zal u helpen om uw speech te verrijken met mooie gedichten. Ook kan het helpen om de opbouw van uw speech te verbeteren, muziek te gebruiken als rustmoment en zo de dag zelf meer ontspannen te beleven

SCHRIJFHULP

€14.95 – Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INHOUDSHULP

€14.95 – Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook kunt u kiezen voor een dubbele uitgave met alle informatie van beide ebooks bij elkaar:

COMBINATIE UITGAVE

€25.00 – Bestellen